Verandermanagement als constante factor binnen elke organisatie

Ons menselijk brein is niet heel goed ingesteld op veranderen. We doen namelijk graag zoveel mogelijk op de automatische piloot, aangezien dat ons brein het minste energie kost. Als organisatie is het niet veel anders. ‘Zo doen we dat nou eenmaal bij ons,’ is een veelgehoorde zin. Toch is vanwege een snel veranderende samenleving om een cultuur te creëren, waarin veranderen positief wordt omarmd.

Als organisatie blijf je graag fris en relevant voor je relaties, je klanten en je medewerkers. Het is daarom verstandig om voortdurend je eigen processen, diensten en producten tegen het licht te houden. Doen we nog wel de goede dingen of doen we alleen de dingen goed? Voegen we waarde toe aan onze klanten of verwachten ze iets anders van ons? Hoe relevant zijn we eigenlijk nog?  En is onze purpose wel duidelijk?

Novella helpt u als organisatiebureau in een of meer bijeenkomsten te onderzoeken waarin u beter kunt veranderen om toekomstbestendig te blijven. Uw specifieke vraag staat daarbij centraal. We faciliteren daarbij het onderzoek en het proces. We gebruiken altijd interactieve werkvormen en geloven in dialoogsessies, zowel intern als met uw opdrachtgevers om partnerships te bouwen en van elkaar te leren.

HOE WERKEN WE MET ELKAAR?

  • We delen kennis en ervaring

  • Stellen elkaar veel vragen

  • Durven anders te kijken

  • We zijn nieuwsgierig

  • Actief aan de slag

  • Experimenteren

Sessie: van een enkel dagdeel tot meerdere sessies
Aantal deelnemers: 20 – 1.000
Thema: Gezamenlijk te bepalen zoals purpose, innovatie, duurzaamheid, leiderschap, klant centraal
Doel: Uw organisatie toekomstbestendig

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.