Novella: de kracht van creatieve en persoonlijke communicatie

Novella is inmiddels 35 jaar actief als congresorganisator, uitgever en inhoudelijk partner als het gaat om complexe organisatievraagstukken. We zijn eigenzinnig en kijken graag anders naar communicatie, marketing en naar processen binnen organisaties. We dagen onze opdrachtgevers uit en denken actief mee om tot het beste resultaat te komen.

Als congresbureau verrassen we met activerende werkvormen zoals het World Cafe, bijzondere sprekers en de juiste opbouw van de dag. We geven de deelnemers graag een memorabele ervaring mee. Als organisatiebureau organiseren we trajecten om uw vraagstuk op te lossen. Leiderschap en verandering zijn daarbij vaak terugkomende thema’s.

Als uitgever maken we voor organisaties (en particulieren) bijzondere boeken op maat zoals jubileumboeken, werkboeken of trainingsboeken en inspiratieboeken rond life-events. Elk boek is te bestellen vanaf één exemplaar en is online eenvoudig te personaliseren. Veel bedrijven gebruiken onze concepten binnen hun marketingstrategie. Zie ook: AllesPersoonlijk.

NOVELLA CONGRES VERBINDT MENSEN

Een hechte verbinding tussen mensen is de voorwaarde om in snel veranderende tijden succes te hebben. Niet zozeer het eigen gelijk halen, maar kennis, nieuwe inzichten en ervaringen delen. Novella gelooft in congressen die mensen verbindt en in beweging zet. Uw doel staat centraal, we gaan altijd voor een negen. We bedenken verrassende thema’s en werkvormen en kijken daarbij net even anders. En we zorgen ervoor dat inhoud en vorm op de beste wijze met elkaar zijn verbonden.

Iedereen was erg enthousiast. De inhoud vond ik ook prima: goede mix van inhoud en humor. Bedankt voor de prettige communicatie naar
aan- en afloop van ons evenement!

ANNELOES HOLSTEGE
Ultimo Software Solutions

ALLESPERSOONLIJK IS SPECIALIST IN GEPERSONALISEERDE BOEKEN

Als organisatie wilt u op de beste wijze met uw relaties en medewerkers communiceren. AllesPersoonlijk heeft rond elk life-event een boek dat persoonlijk wordt gemaakt met de naam van de ontvanger, uw eigen tekst, logo en zelfs foto. Bijvoorbeeld rond thema’s als pensioen, succes, leiderschap, duurzaamheid, ziekte.
Voor de zakelijke markt maken we relatiegeschenken geheel op maat, maar ook werkboeken, trainingsboeken, jubileumboeken en nog veel meer! Onze concepten zijn naadloos in te zetten binnen uw communicatie en marketing. Gewoon één exemplaar bestellen is mogelijk. Tevens is Allespersoonlijk het ideale platform voor secretaresses om een uniek cadeau te kopen voor een medewerker of relatie. We hebben rond elk thema wel een boek.  Zo laat je persoonlijk zien dat jullie contact waardevol is. Meer weten? Kijk op AllesPersoonlijk of neem contact op met Jaap Voerman.

Bekijk meer

TEAM

Jaap Voerman
Jaap VoermanFounder & CEO
Donna Ernst
Donna ErnstConference organizer
Rick Koster
Rick KosterKeynote speaker, moderator, trainer
Emily Solcova
Emily SolcovaWebmanager Publishing
Koen Leenders
Koen LeendersGraphic design
Kees-Jan Bakker
Kees-Jan BakkerPhotography

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.