Zes buitengewone sprekers op uw bijeenkomst in 2024,
met humor, energie en nieuwe inzichten

KJELL LUTZ

Kjell Lutz

Kjell Lutz inspireert volop met zijn interactieve keynote Keuzes maken! Vrolijke inzichten over menselijk gedrag, ons brein én hoe je vanaf nu betere keuzes maakt!

JEANNETTE WELP

Jeannette Welp brengt met haar keynote Samen! De verbindende kracht van muziek de hele zaal met nieuwe inzichten in beweging. Uniek, krachtig en overtuigend!

DAAN QUAKERNAAT

Daan Quakernaat prikkelt met zijn optreden Ga kathedralen bouwen! Humor, passie en veel energie. Een verfrissend verhaal op maat dat iedereen in 2022 weer op scherp zet.

RICK KOSTER

Rick Koster zorgt met zijn op maat gemaakte keynote speech dat deelnemers echt in beweging komen. Het is mogelijk dat hij zijn verhaal combineert met een sessie Deep democracy of Friendly consulting.

PAUL SMIT

Paul Smit combineert tijdens zijn show Anders kijken neurowetenschap met humor en treedt al ruim 20 jaar met veel succes op voor kleine en grote zalen. Dat kan in het Nederlands of Engels.

GILI

Gili is niet de gebruikelijke spreker die je vaak op congressen ziet. Daarom is hij dé perfecte keuze die verrast. Hij is de meester-mentalist die met veel humor laat zien hoe je mensen kunt beïnvloeden.

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.