Jubileum van uw bedrijf organiseren

Een bedrijfsjubileum is het perfecte moment om het verhaal van uw bedrijf te vertellen. Zo versterkt u de relatie met uw medewerkers en met uw opdrachtgevers. Het is van belang om vroegtijdig na te denken welke doelen u wilt bereiken. Novella is daarbij de partner die zorgt dat uw doelen helder worden én de partij die in co-creatie met u het programma vormgeeft en realiseert.

Feest en jubileum horen bij elkaar: we organiseren dan ook graag een bijzonder feest voor uw medewerkers. Bijvoorbeeld een avond met bekende en minder bekende cabaretiers, al of niet met diner. We kunnen ook een Gave dingen sessie organiseren, waarbij medewerkers met elkaar op vrolijke wijze onderzoeken wat er al voor gave dingen gebeuren om dan de toekomst te geven.

Een jubileumcongres voor relaties is een mooie vorm om het verhaal van de organisatie te vertellen, maar ook om samen vooruit te kijken. De ervaring is dat het World Cafe een perfecte werkvorm is om tijdens een jubileumcongres in te zetten. Zo wordt de band met opdrachtgevers en klanten hechter. Natuurlijk zorgen we tijdens het congres voor de nodige feestelijke elementen.

Jubileum vieren met effect

  • We denken mee met uw doelen

  • Het verhaal van uw bedrijf

  • Van verleden, heden naar toekomst

  • Jubileumcongres relaties

  • Verrassende elementen

  • Relatie versterken als leidend principe

GEPERSONALISEERD INSPIRATIEBOEK

Het boek boek Hoogtepunten bevat voor ieder jaar dat uw bedrijf bestaat een hoofdstuk. In elk hoofdstuk is te lezen wat er dat jaar in de wereld voor bijzondere gebeurtenissen waren, zoals de maanlanding of de val van de muur. Bij een aantal hoofdstukken vindt u informatie wat er dat jaar in uw bedrijf voor hoogtepunten waren. Zo worden de hoogtepunten in uw organisatie geplaatst in de tijd en gerelateerd aan de wereldgeschiedenis. De uitgave kan worden uitgevoerd als paperback met alleen tekst, maar kan ook als gebonden boek met fullcolour afbeeldingen worden uitgevoerd. Natuurlijk kan elk boek op naam worden gesteld van de ontvanger.

Klik voor meer informatie over onze jubileum boek concepten.

Hoogtepunten is een boek concept van ons dochterbedrijf Allespersoonlijk.nl

Medewerkers: jubileumfeest of jubileumsessie
Relaties: jubileumcongres
Geschenk: op maat gemaakt, gepersonaliseerd jubileumboek
Aantal deelnemers:
20 – 3.500
Thema: samen te bepalen
Doel: een nog betere band met medewerkers en relaties

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.