Traject met impact organiseren

Het helder krijgen van uw specifieke vraagstuk staat aan de basis van een zinvol traject. Mogelijk heeft het uw vraagstuk te maken met leiderschap, verandermanagement of thema’s als innovatie en duurzaamheid. Een goed traject start altijd met een of meer voorbereidende gesprekken met stakeholders. Maar ook leggen we ons oor graag te luister op andere plekken in de organisatie. Wanneer uw vraagstuk inzichtelijk is en helder is wat er moet gebeuren, komen we tot een voorstel, waarvoor we commitment vragen.

Tijdens een kort of langer lopend traject doen we wat nodig is om het vraagstuk op te lossen. Daarbij gaan we niet voor oppervlakkige oplossingen, maar zoeken altijd de verdieping. We maken een keuze uit diverse methoden waaronder deep democracy, system thinking, leiderschapsexpedities, World Cafe, Community of Practitioners, coaching,  Appreciative Inquiry. We prikkelen en jagen aan en zorgen ervoor dat de deelnemers zelf eigenaarschap en verantwoordelijkheid gaan voelen en nemen.

Novella heeft veel kennis op het gebied van neurowetenschap en gebruikt de laatste inzichten over menselijke gedrag en beïnvloeding. We werken met ervaren mensen, die gewend zijn zowel individuele mensen als groepen in beweging te krijgen en kleine of grootschalige interventies met succes uit te voeren. Een eerste gebruikelijke stap is voor ons telefonisch overleg. Neem contact op met Jaap Voerman (zie contactgegevens) en we bepalen met elkaar of een persoonlijk gesprek de volgende stap moet zijn.

UITGANGSPUNTEN TRAJECT

  • Uw vraagstuk centraal

  • Het goede gesprek met elkaar

  • Inspirerend en dynamisch programma

  • Onderscheidende werkvormen

  • Ontregelen met verrassende elementen

  • Interactiviteit als leidend principe

Intake: Telefonisch, waarna persoonlijke intake
Duur traject: 2-12 maanden
Aantal deelnemers: 6 – 50
Doel: Uw vraagstuk oplossen en/of hanteerbaar maken

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.