Ad Bastiaanse heeft een zeer interactieve Masterclass Storytelling verzorgd voor een groep hoger management binnen KLM. Storytelling is een kunst die Ad verstaat als geen ander: de Masterclass scoorde bij de deelnemers hoog op waardering, inspiratie en opgedane kennis!

MARLOU BORDES
Director Customer Experience,
KLM Royal Dutch Airlines

Ad Bastiaanse: de kracht van storytelling en creativiteit

Ad Bastiaanse studeerde aan de Theateracademie Amsterdam, werkte enkele jaren  als verpleegkundige met specialisatie Neurologie en is inmiddels al bijna 30 jaar actief als veelgevraagd spreker, moderator en trainer voor organisaties. Sinds 2011 is hij als gastdocent verbonden aan de Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft in Creativiteit en Authenticiteit van Leiderschap.

Vanuit het theater kent spreker Ad Bastiaanse de kracht van humor en verbinding. In zijn keynote speech maakt hij dan ook volop gebruik van de theaterwetten en weet hij met veel interactiviteit en humor zijn verhaal te brengen. Ad Bastiaanse is in te zetten op diverse thema’s als verandering, storytelling, neurowetenschap, samenwerken, vitaliteit. Zijn inspirerende bijdrage is altijd op maat.

Moderator Ad Bastiaanse weet de deelnemers te inspireren, ook bij een World Cafe. Hij zorgt voor interactiviteit, stelt de juiste vragen, zorgt voor de nodige humor en ontspanning en weet met kleine interventies te bereiken dat het doel van de dag wordt bereikt. Ad Bastiaanse neemt juist vanwege zijn grote theaterkennis een bijzondere plaats in als uitstekend dagvoorzitter en moderator.

‘Wat is het unieke verhaal van uw organisatie?’

Ad Bastiaanse

AD BASTIAANSE:
VEELGEVRAAGD INSPIRATOR

Ad Bastiaanse was actief voor ruim 1800 organisaties in Europa. Voertaal is Nederlands en Engels. Ruim 18 jaar geleden werd hij gastdocent aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij programma’s geeft op het gebied van Creativiteit, Authenticiteit en Leiderschap.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
AD BASTIAANSE ZEGGEN

Wat een schot in de roos, wat een inspiratie, wat een helder betoog. Zijn presentatie duurde ongeveer een uur, maar leek wel een minuut, want iedereen bleef aan zijn lippen hangen. Na afloop kwam menig deelnemer ons bedanken voor zijn inspirerende verhaal.

Max Holtes
Projectleider Behoud & Mobiliteit,
SIGRA

Ad wist in een interactieve, plenaire sessie mijn team op verrassende wijze een spiegel voor te houden met betrekking tot menselijk, geconditioneerd gedrag. Een zeer geslaagde middag!!

Annette Kuiper
Manager Operations,
RAI Amsterdam

Wat is het unieke verhaal van uw organisatie? Hoe dringt u met uw verhaal diep door in de belevingswereld van uw medewerkers? Op welke wijze heeft u invloed op de besluitvorming van uw relaties?

‘Onze hectische samenleving heeft meer dan ooit een grote behoefte aan dienstbaar en moreel leiderschap. Een behoefte aan betekenis en welzijn.

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.