Humor is de perfecte vorm van entertainment, die verbindt

Entertainment is een wezenlijk onderdeel binnen uw event of congres. Het zorgt ervoor dat de gasten op een andere wijze het thema van de bijeenkomst verbeeld zien. Zo landen vervolgens inhoudelijke zaken beter. Novella gelooft dat humor de meest krachtige vorm van entertainment is.

Het is de kunst om entertainment binnen een dag of event juist te doseren en op exact het goede moment in te zetten. Een verrassende start van de dag bij ontvangst, een onverwachte entr’acte, een dynamische plenaire opening, een vrolijke wrap-up van het congres geven uw congres meer kracht.

U vindt hier een toenemende diversiteit aan entertainment, waarbij Novella altijd kiest voor kwaliteit en het programmeren van de juiste persoon op de juiste plaats. Wij adviseren dan ook altijd graag persoonlijk. Uw congres is leidend en entertainment dient daaraan altijd ten dienste te staan.

GILI

In zijn enerverende en interactieve show laat Gili met comedy en mentalisme zijn publiek met veel humor ervaren dat niets is wat het lijkt

MENEER ALPHONS

Alphons is de naam van de meest typische butler die ons land rijk is. Met zijn keurig jacquet met zwart vest, zwarte strik en onberispelijk zwart gepoetste schoenen voldoet hij volledig aan het beeld dat een ieder heeft van de ideale butler.

JAN J. PIETERSE

Of het nu om een nieuwjaarsbijeenkomst gaat, diner, festival of netwerkbijeenkomst: Jan J. Pieterse zet graag de juiste toon en zorgt  met zijn puntdichten voor gepaste vrolijkheid tijdens de entr’actes.

Lees meer
Lees meer
Lees meer

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.