Onze veiling is een hilarische afsluiting van uw congres of teamdag

De fakeveiling is een bewezen succesvol concept en zorgt voor veel hilariteit. Er wordt door de deelnemers tegen elkaar opgeboden op de mooiste ‘historische’ items en achter elk voorwerp zit een sterk verhaal. Maar zijn de items wel echt zo oud?

Onze veilingmeester Alphons start met een vrolijke inleiding over kunst, kitsch en veilingen. Onder elke stoel zit een enveloppe met fakegeld en een kavellijst. In de ene enveloppe zit echter meer geld dan in de andere, net als in het echte leven.

Tijdens de vrolijke veiling wordt er fanatiek geboden en zie je samenwerkingen ontstaan. Er worden kortlopende leningen afgesloten. En de hoogste bieders mogen het item ook echt meenemen. De veiling wordt op maat gesneden op het thema van de bijeenkomst.

VEILING: WIE WINT ER MET GRATIS GELD DE MOOISTE KAVELS?

Een veiling is altijd spannend , of het nu een kunstveiling is, een online veiling of een veiling bij Christie’s of Sotheby’s. Maar wat zijn de gebruiken en gewoontes bij een veiling? Onze veilingmeester Alphons laat in een snelle cursus zien hoe het werkt en gaat met gratis geld voor alle deelnemers de mooiste kavels veilen. Samenwerken mag natuurlijk altijd! Het is de perfecte afsluiting van uw bijeenkomst of een geweldige start na een lunchbreak!

Duur: 40 – 60 minuten
Inzetbaar: als vrolijke workshop of afsluiting van een congres
Aantal deelnemers: 40 – 1.000
Thema: Samen met u te bepalen
Doel: Vrolijke afsluiting congres of teamdag; ook: samenwerken

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.