Niets is wat het lijkt! Perfecte opening of afsluiting van uw congres

Gili toont zich de meester-mentalist die al je zintuigen wakker maakt en je anders laat kijken naar de werkelijkheid. Hij geeft je mindfood en laat zien hoe je zelf snel te beïnvloeden bent en hoe je ook anderen kunt beïnvloeden. Gili combineert daarbij mentalisme en humor. Gili is dan ook de perfecte afsluiting van uw congres, waarover tijdens de borrel nog lang wordt nagepraat.

Samenwerken is minder lastig dan veel mensen denken. Gili kan mensen draadloos en zonder woorden laten samenwerken. Eindelijk wordt samenwerken met je collega’s of relaties eenvoudig. Wanneer jij iets in gedachten in de cloud zet, laat Gili zien dat iemand anders in het publiek het zonder technische hulpmiddelen uit de cloud kan halen. Maar ook verandering en innovatie zijn geliefde thema’s voor Gili.

In zijn enerverende en interactieve show laat Gili zijn publiek met veel humor ervaren dat niets is wat het lijkt en dat je zelf ook wonderlijke gaven hebt, die je prima kunt toepassen. Gili legt dan ook graag een enkele truc of mindfuck uit! Gili is de meester-mentalist die comedy en mentalisme perfect combineert. Hij brengt zijn unieke show in het Nederlands, Vlaams, Engels of Frans.

GILI IS VEELGEVRAAGD MENTALIST, OOK INTERNATIONAAL

Gili speelt zijn theatershows in Nederland, België, Frankrijk en krijgt een lovende pers. Hij was veelvuldig op televisie, onder meer De Wereld Draait Door, Pauw en Witteman (Nederland), De Laatste Show en Comedy Canvas (België), Le Plus Grand Cabaret Du Monde (Frankrijk). Voor organisaties was hij in Europa uiterst succesvol tijdens grote en kleinere (internationale) congressen. Gili speelt in he Nederlands, Vlaams, Engels of Frans.

GILI IN HET KORT

  • Meester-mentalist

  • Perfecte opening of afsluiting

  • Veel humor

  • Op maat gesneden voor uw congres

  • Mindfucks

  • Interactief en verrassend

‘Bij de meeste mentalisten vraagt men zich af hoe ze het doen, bij Gili eerder waarom hij het doet.’

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.