Paul wist het publiek niet alleen te boeien en te raken met hoe ons brein ons bewust en onbewust doet verbazen maar wist ook steeds heel goed bruggetjes te maken naar de inhoud van onze bijeenkomst. Zo werd het echt een optreden voor ons als MVO Westfriesland, top!

José Tiessing
Coordinator SROI en MVO, Werksaam West Friesland

Paul Smit: nieuwe inzichten en humor tijdens uw evenement

Filosoof & cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers in het bedrijfsleven. Hij is uniek en veelzijdig en weet hoe de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap bij organisaties kunnen worden ingezet. De combinatie van inhoud, humor en interactie maakt Paul een ideale toevoeging aan uw event of congres.

In zijn inspirerende presentatie combineert Paul Smit inhoud en humor en komen er thema’s aan bod als samenwerking, communicatie, de kracht van diversiteit en beïnvloeding & verandering. De besproken onderwerpen geven voldoende “food for thought”. Zijn bijdrage duurt tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe werkt verandering en beïnvloeding in het brein? Bij de Principes van Verandering krijg je van ons de nieuwste inzichten vanuit de neurowetenschap en psychologie over menselijk gedrag en de werking van ons brein. Gedurende een dagdeel of hele dag zorgt Paul Smit voor de nodige verdieping en de koppeling met de eigen organisatie.

‘Wanneer je opgaat in een activiteit, vervalt het zoeken naar geluk.
Want het geluk, ben je al!’

Paul Smit

PAUL SMIT OP
INTERNATIONALE PODIA

Paul Smit staat zeer regelmatig op internationale podia. Zijn Engelstalige keynote speech is verrassend anders voor internationale begrippen en wekt dan ook altijd de nodige bewondering op. Met “Influencing the Brain” had Paul al eerder succes in onder andere Berlijn, Barcelona, Genève en Londen, maar ook bij internationale bedrijven in Nederland zoals Google, Roche en Canon.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
PAUL SMIT ZEGGEN

Het perfecte einde van ons internationale verkoopevenement. Snel, geestig en to the point, Paul laat mensen hardop lachen. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goed, inspirerend verhaal met een gezonde dosis humor.

Yvonne Vossen
Communications Manager, Centric

Het enorm inspirerende en humoristische optreden van Paul Smit over de werking van ons brein zette alle aanwezigen in de juiste stand om met elkaar in het World Café de dialoog aan te gaan. Conclusie uit een evaluatie onder deelnemers: zeer goed!

Devie Rusch
Beleidsmedewerker werkgeverszaken,
Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Verrassende inzichten over ons brein en gedrag, interactie en veel humor komen in één vloeiende presentatie samen!

Het zijn de pieken en dalen die van een reis een avontuur maken.
Geluk zit ‘m niet in het streven naar alleen de pieken, maar in het omarmen van het hele avontuur.

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.