Werkvormen met effect zetten uw organisatie in beweging

WORLD CAFE

World Cafe Experience is een inspirerende werkvorm om vanuit dialoog met elkaar een of mer thema’s te onderzoeken. Gedurende 3 rondes is er steeds per tafel een nieuwe mix aan deelnemers. World Cafe is een krachtige werkvorm, zeker ook door de verschillende vormen en de wijze waarop wij het proces regisseren.

GAVE DINGEN SESSIE

Gave dingen sessie is een energieke ideeën generator met impact. We gebruiken de methodiek van Appreciative Inquiry om eerst te onderzoeken welke gave dingen er binnen de branche of organisatie al gebeuren. Vervolgens gaan we in een aantal stappen per groep zelf gave dingen bedenken en komen tot een concreet plan.

DEEP DEMOCRACY

Deep Democracy is een werkvorm en methode om tot duurzame besluiten te komen. Democratisch want de meerderheid beslist; echter, de meerderheid dient aandacht te hebben voor de wijsheid van de minderheid. Zo ontstaat er echt draagvlak.  Soms combineren we de kracht van Deep Democray met het World Cafe.

LEGO SERIOUS PLAY

LEGO® Serious Play is de perfecte werkvorm om met je team of hele bedrijf te bouwen aan de eigen identiteit, je purpose  of een vraagstuk waar creatieve oplossingen gewenst zijn. Het visualiseren en het vervolgens delen van verhalen maakt het mogelijk ook bij complexe vragen snel stappen te zetten, zeker in combinatie met World Cafe.

IMPROVISATIE THEATER

Improvisatietheater is de werkvorm om op veilige en vaak ook vrolijke wijze zicht te krijgen op communicatie, verandermanagement, feedback of leiderschap. Het zogenaamde regiemodel is daarbij een krachtige methode om het publiek een spiegel voor te houden en te laten experimenteren om een gesprek wel effectief te laten verlopen.

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.