Google Netherlands Summer Event 2017 organizing committee: It was a great pleasure working with Novella, from inception through execution of the actual event, led by the wonderfully engaging Rick Koster.

Maarten Tol
Strategic Partner Manager Google

Spreker, moderator, trainer Rick Koster: inspiratie, inhoud en impact

Rick Koster studeerde Neurobiologie en Beleid, Management & Ondernemerschap in Nederland en Canada. Als veelzijdig mens geeft hij als spreker keynote speeches, workshops en trainingen, is hij regelmatig moderator en ontwikkelt en begeleidt hij als trainer trajecten voor organisaties die echt een volgende stap willen maken.

Rick Koster hoort tot de beste sprekers van Nederland. In zijn interactieve en originele bijdrage brengt spreker Rick Koster met de nodige humor thema’s als vertrouwen, verantwoordelijkheid, innovatie, leiderschap en verandering tot leven.  Een keynote speech van Rick Koster is altijd op maat en kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

Als moderator, ook bij een World Cafe,  start Rick Koster vaak wel met een eigen onderscheidend verhaal, waarmee hij de toon van de bijeenkomst zet. Hij denkt inhoudelijk actief mee om doelen te bereiken. Verder ontwikkelt en realiseert Rick Koster langere trajecten, ook internationaal, als het gaat om verandering, duurzaamheid en leiderschap.

‘Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?’

Rick Koster

RICK KOSTER OP
INTERNATIONALE PODIA

Rick Koster ontwikkelt en realiseert internationale programma’s, zoals the European Nutrition Leadership Program,  Nudge Global Impact Challenge en programma’s rond inclusiviteit en innovatie. Hij is tevens internationaal coach voor topleiders. Hij was actief in onder meer België, Luxemburg, Iran, Marokko, Spanje en de Verenigde Staten. Zijn Engelstalige keynote speech geeft nieuwe inzichten over leiderschap, verandering en hoe je je organisatie in beweging zet.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
RICK KOSTER ZEGGEN

Heel knap hoe Rick op ons congres een groep van 400 mensen weet te activeren. We hebben genoten van zijn presentatie over contact, vertrouwen en creativiteit. Alle deelnemers gingen vrolijk, vol energie en met leuke gesprekstof de pauze in. Een absolute aanrader!

Marjol Nikkels
Directeur, CS Opleidingen – VeReFi

Inspirerende spreker Rick Koster heeft in zijn speech een verhelderend kijkje gegeven in organisaties, communicatie en de drie pijlers naar succes: verantwoordelijkheid, ruimte en passie.

Betsie Gerrits
Hoofd landelijke werkgeversdienstverlening,
UWV Werkbedrijf

‘Vertrouwen vormt de basis van elk team. Vertrouwen is het buikgevoel dat de ander het goede zal doen. Dat is gebaseerd op ervaring en inschatting. Als je iemand vertrouwt, geef je de controle uit handen en ga je er van uit dat de ander het goede zal doen.’

‘Ontdek de samenhang tussen vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid en ga met elkaar hierover in gesprek.’

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.