Wolact verrast bij opening van een congres en zorgt voor veel energie

De wolact is een verrassende en energieke opening van een congres of bijeenkomst, die direct de toon van de dag zet. Het laat spelenderwijs zien dat iedereen met elkaar verbonden is en je deel uitmaakt van een groot netwerk. Het laat echte verbinding zien.

Onze moderator leidt de wolact in en vraagt vervolgens dat hij graag wil weten met welke verwachting men is binnen gekomen. Hij gooit een bol wol en degene die de bol vangt, roept een kort antwoord. Vervolgens komen er steeds meer bollen wol de zaal in.

Wanneer iedereen met elkaar is verbonden, gaan de gasten staan en wordt het netwerk zichtbaar. Vervolgens rollen we het netwerk op en blijft het de rest van de dag op het podium zichtbaar als prachtig symbool van een kleurrijke verbinding.

WOLACT ZET DE JUISTE TOON BIJ DE OPENING VAN UW BIJEENKOMST

Hoe zorg je ervoor dat de deelnemers van een bijeenkomst, relatiedag, jubileum, teamdag of congres op het puntje van hun stoel zitten en actief betrokken zijn? Novella gelooft in activerende elementen tijdens de gehele dag. Een van de vele mogelijkheden is de wolact, het beste in te zetten tijdens de opening. Neem contact met ons op over alle mogelijkheden.

Duur: ca. 30-40 minuten
Setting: theateropstelling, cabaretopstelling
Aantal deelnemers: 80 – 3.000
Thema: Verbinding en netwerk
Doel: Een krachtige opening van uw congres, teamdag of bijeenkomst

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.