Met Daan Quakernaat haal je een brok energie in huis. Een beeldend verteller. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Maanden later hebben mensen het er nog over. Hij leeft zich in, in het publiek en het thema. Dankzij een gedegen voorbereiding sluit zijn presentatie naadloos aan op de wensen van de opdrachtgever.

René Seijben
Directeur Groot Denkraam Beheer

Daan Quakernaat prikkelt en ontregelt met zijn verhaal
Ga kathedralen bouwen!

Daan Quakernaat is een spreker en performer van formaat en niet alleen vanwege zijn 2.12 meter. Met zijn enorme bevlogenheid, energie en humor weet hij het publiek razendsnel voor hem te winnen. Daan heeft een energiek verhaal dat echt bij mensen binnenkomt. Een verhaal dat prikkelt en tot denken maar zeker ook tot actie aanzet om dingen nu echt anders te gaan doen.

De keynote van Daan Quakernaat, ‘Ga kathedralen bouwen’, gaat over echt samenwerken, over mensen die met elkaar ergens in geloven en dan aan de slag gaan om het bijna onmogelijke waar te maken. Waarbij onzekerheden en tegenslagen als kansen worden gezien om verder te groeien en echt te innoveren. Zo krijgen organisaties weer lef en passie!

Daan laat in zijn enerverende bijdrage ook zien hoe organisaties vaak na incidenten vanuit angst onnodige procedures en regeltjes bedenken. Teveel regels en controle belemmeren echter dat medewerkers nog in beweging komen en hun nek durven uit te steken. Kortom: het is tijd om te ontregelen en met elkaar weer  grootste kathedralen te gaan bouwen!

‘Juist vanuit een onzekere situatie zijn we in staat de ene innovatie op de andere te stapelen. Dat noemen we vooruitgang.’

Daan Quakernaat

DAAN QUAKERNAAT OVER
DE ZWARTE EN DE WITTE WERELD

Daan verdeelt de wereld in de witte en de zwarte wereld. In de witte wereld zien we passie, creativiteit, vertrouwen, passie en andere zachte factoren. De zwarte wereld staat voor controle met zaken als structuur, regels, feiten en budget. Organisaties hebben de neiging om de zwarte wereld in te zetten bij gewenste veranderingen.  En zo mislukken de meeste verandertrajecten. Starten bij de witte wereld en dan de zwarte wereld laten aansluiten is de enige weg!

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
DAAN QUAKERNAAT ZEGGEN

Ik heb veel sprekers meegemaakt, maar als motivatie- & inspiratiecoach is Daan Quakernaat voor mij onovertroffen. Hij lokte een groep extreem deskundige en overtuigde topfunctionarissen volledig uit hun comfort zone en wist ze te verleiden om langs onbetreden paden tot innovatieve en disruptieve oplossingen te komen In recordtijd kantelde hij onze veilige en vertrouwde beelden en wist de collectieve energie los te maken die nu – maanden later – nog altijd brandstof is voor creatieve ideeën en een gezamenlijke durf om ze ook uit te voeren.

Michiel Cleij
Manager Corporate Communicatie Mediarelaties & Woordvoering MN

Daan opent je de ogen. Wanneer je zelfs de grootste pietlut op regeltjesgebied aan het lachen krijgt, dan ben je een hele grote! Degene die na Daans betoog naar huis gaat zonder zich af te vragen of hij/zij niet is doorgeslagen in zijn eigen methode van werken, moet ik nog tegenkomen!

Hans Fiering
Algemeen Directeur Bremen Bouwadviseurs

Daan bouwt aan een verhaal over duurzaamheid. Natuurlijk wordt het een eigenzinnig Daan-verhaal, waarbij hij geen blad voor de mond zal nemen. Daan laat de gekte zien, maar geeft ook ideeën hoe mensen wel in actie kunnen komen. Naar verwachting is het mogelijk vanaf april 2020 dit verhaal te boeken. Neem zeker even contact op met Novella bij interesse.

Daan Quakernaat is beperkt te boeken voor grote internationale congressen in Europa. Neem vanwege de volle agenda bijtijds contact met ons op voor de mogelijkheden.

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.