Kjell is een gedreven en betrokken dagvoorzitter, die het publiek weet te boeien en mee te nemen in z’n verhaal. In de voorbereiding kwam hij altijd met goede ideeën die echt een bijdrage leverden aan het eindresultaat.

HANNAH VAN DEN BERG
Marketing Executive Nextens

Spreker en moderator Kjell Lutz: interactief en inspirerend, óók online

Spreker en moderator Kjell Lutz zorgt voor de nodige dynamiek tijdens uw congres of bijeenkomst. Hij weet zijn publiek te boeien en te verbinden. Zijn achtergrond als organisatiepsycholoog en trainer helpt hem daarbij.  Met zijn kennis van gedrag en neurowetenschap weet hij de deelnemers van een congres te inspireren en te activeren.

Als veelgevraagd spreker deelt Kjell Lutz graag zijn kennis hoe mensen de beste keuzes kunnen maken. Hij is gefascineerd door menselijk gedrag en hoe het brein ons vaak voor de gek houdt. In zijn vrolijke en interactieve keynote speech Beter Beslissen geeft hij tips & tricks die je direct kunt toepassen. In zijn vlogs komen dilemma’s aan bod.

Als moderator, ook van het World Cafe, verbindt Kjell Lutz met enthousiasme de deelnemers aan het thema van de bijeenkomst. Kjell Lutz is kundig, ingelezen en voorbereid, analytisch, inspirerend en hij staat ten dienste van de deelnemers om tot het beste congres te komen. Interactiviteit is dan gewaarborgd, alsmede de nodige humor.

‘Elk (online) congres draait altijd om de deelnemers,
wat zij willen delen en leren van elkaar.’

Kjell Lutz

KJELL LUTZ VLOGT OVER KEUZES MAKEN

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
KJELL LUTZ ZEGGEN

Tijdens ons congres Zorgonderwijsvernieuwers voor docenten en opleiders heeft Kjell meteen de juiste toon weten neer te zetten. Er was veel interactie in de zaal en het programma liep compleet gestroomlijnd.

Yefke Patiwel
Senior portfolio manager, Bohn Stafleu van Loghum

Kjell is onderscheidend in zijn kennis en kan vanuit zijn psychologische achtergrond goed inschatten hoe wij de voor ons gewenste resultaten en een verbindende energie kunnen bereiken. Hij heeft ons geïnspireerd in het programma en heeft structuur en overzicht gebracht door ons enthousiast en bevlogen door het programma heen te leiden.

Marieke Koene
Trainer/ coach Kuijpers Installaties

Bij een World Cafe is Kjell Lutz moderator én inspirerende inleider van de dialoogsessie. Zijn keynote speech over keuzes maken en menselijk gedrag zorgt ervoor dat de deelnemers in de juiste mindset komen om met elkaar in dialoog te gaan.

Kjell Lutz

‘Laat je brein eerst zijn onbewuste werk doen en ga vervolgens doen!’

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.