Kjell is een gedreven en betrokken dagvoorzitter, die het publiek weet te boeien en mee te nemen in z’n verhaal. In de voorbereiding kwam hij altijd met goede ideeën die echt een bijdrage leverden aan het eindresultaat.

HANNAH VAN DEN BERG
Marketing Executive Nextens

Spreker en moderator Kjell Lutz: interactief, analytisch en inspirerend

Spreker en moderator Kjell Lutz zorgt als voormalig organisatiepsycholoog voor de nodige dynamiek tijdens uw congres of bijeenkomst. Hij is gefascineerd door menselijke gedrag en ons brein en deze kennis weet hij zowel als inspirerend spreker als moderator op overtuigende wijze in te zetten op het podium.

In zijn vrolijke keynote speech laat spreker Kjell Lutz ervaren hoe mensen keuzes maken als ze spelletjes spelen. Hij maakt vervolgens de parallel met organisaties. Durven uw mensen risico’s te nemen en mogen ze falen?  In een aantal enerverende spelrondes wordt duidelijk hoe ons brein werkt en wat de beste tips zijn om in de praktijk in te zetten.

Als moderator, ook van het World Cafe, verbindt Kjell Lutz met enthousiasme de deelnemers aan het thema van de bijeenkomst. Kjell Lutz is kundig, ingelezen en voorbereid, analytisch, inspirerend en hij staat ten dienste van de deelnemers om tot het beste congres te komen. Interactiviteit is dan gewaarborgd, alsmede de nodige humor.

‘Een congres draait altijd om de deelnemers,
wat zij willen delen en leren van elkaar.’

Kjell Lutz

KJELL LUTZ:
SPREKER EN MODERATOR

Bij een World Cafe is Kjell Lutz niet alleen de moderator van de bijeenkomst maar tevens de inspirerende inleider van de dialoogsessie. Zijn keynote speech over keuzes maken en menselijk gedrag zorgt ervoor dat de deelnemers in de juiste mindset komen om met elkaar in dialoog te gaan. Zo ontstaan er betere gesprekken aan de tafels, waarbij zeker ook de inzichten uit zijn keynote speech voor verdieping zorgen.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
KJELL LUTZ ZEGGEN

Tijdens ons congres Zorgonderwijsvernieuwers voor docenten en opleiders heeft Kjell meteen de juiste toon weten neer te zetten. Er was veel interactie in de zaal en het programma liep compleet gestroomlijnd.

Yefke Patiwel
Senior portfolio manager, Bohn Stafleu van Loghum

Kjell is onderscheidend in zijn kennis en kan vanuit zijn psychologische achtergrond goed inschatten hoe wij de voor ons gewenste resultaten en een verbindende energie kunnen bereiken. Hij heeft ons geïnspireerd in het programma en heeft structuur en overzicht gebracht door ons enthousiast en bevlogen door het programma heen te leiden.

Marieke Koene
Trainer/ coach Kuijpers Installaties

Hoe kom je binnen je organisatie tot betere besluitvorming en de juiste acties? Hoe werkt dat in ons brein? Kjell Lutz houdt van jongs af aan van spelletjes en trekt hier boeiende lessen uit voor organisaties, zeker ook als het om innovatie gaat!

‘Laat je brein eerst zijn onbewuste werk doen en ga vervolgens doen!’

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Donna Ernst
Tel: 06 – 834 257 06
Email: donna.ernst@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.