Dynamisch congres organiseren

Een dynamisch congres ontstaat wanneer momenten van luisteren en interactie elkaar op juiste wijze afwisselen. Ook een aantal verrassende elementen tijdens de dag bevorderen de dynamiek. Daarbij is belangrijk dat er voor deelnemers voldoende tijd en ruimte is om met elkaar ideeën uit te wisselen. Congresgangers vinden namelijk netwerken bijzonder belangrijk.

Wanneer het mogelijk is, adviseert Novella voor een congres vaak ronde tafels met steeds een wisselende mix aan deelnemers. Op deze wijze organiseer je netwerken uiterst effectief en leren deelnemers ook van elkaar. Daarnaast kunnen tafelgenoten na een keynote speech samen de bijdrage bespreken en tot een goede vraag komen aan de spreker. Zo koppel je de praktijk aan de theorie.

Een congres dient te prikkelen en te inspireren. Dat is het uitgangspunt als Novella een congres organiseert. Het congres dient de deelnemers bij te blijven en tot persoonlijke acties te stimuleren op basis van nieuwe inzichten. Humor maar ook het echte gesprek zijn daarbij wezenlijke elementen. We denken dan ook goed na over welke spanningsbogen tijdens de dag nodig zijn.

UITGANGSPUNTEN CONGRES

  • Uw doelen zijn altijd leidend

  • Inspirerende en dynamische sessie

  • Inhoud en vorm versterken elkaar

  • Kennis en ervaring delen

  • Verrassende elementen

  • Interactiviteit als leidend principe

Duur congres: halve of hele dag, meerdaagse
Setting: nader te bepalen
Aantal deelnemers: 20 – 2.500
Thema: nader te bepalen
Doel: nader te bepalen

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.