Vrolijke en inspirerende elementen maken uw programma sterker

BLIK OP DE TOEKOMST

Blik op de toekomst is een interactief element in teamverband, ook perfect voor een workshop of bedrijfsuitje. Nadat de teams zijn samengesteld, is de vraag: Hoe zit de organisatie/branche er in 2025 uit? Elk team maakt vervolgens een vrolijk filmpje van maximaal anderhalve minuut. Op het eind bekijken we alle filmpjes.

LIVE BUSINESS GAME

Een live business game, serious game of management game laat je in een fictieve wereld ervaren op welke wijze samenwerking tot successen kan leiden. Doen en experimenteren is daarbij de nieuwe manier van denken. Een game wordt altijd op maat gemaakt, zodat het naadloos bij uw organisatie past. Het levert veel nieuwe energie, fun en inzichten op!

MARSHMALLOW CHALLENGE

Marshmallow Challenge geeft inzicht in hoe een groep mensen tot samenwerking komt. Na een inspirerende inleiding van onze moderator luidt de opdracht: bouw met je team in 18 minuten de hoogst mogelijke toren. Materiaal: 20 ongekookte spaghetti, een meter touw en schilderstape en een marshmallow. Een uitdagend experiment!

Lees meer
Lees meer
Lees meer

VEILING

Een veiling zorgt voor interactie bij de deelnemers, zeker als het om onze veiling gaat. Alle deelnemers ontvangen een enveloppe met fakegeld en zoals in het echte leven krijgt de een meer dan de ander. Onze veilingmeester zorgt voor een perfecte inleiding en vervolgens kan er geboden worden op echte ‘oude’ kavels.

WOL-ACT

De Wolact laat zien dat we met elkaar het netwerk vormen van de organisatie. Na een inleiding stelt de moderator een vraag en gooit vervolgens een bol wol de zaal in. Degene die hem vangt, geeft een kort antwoord en gooit de bol wol door. Vervolgens verspreiden we meer wol. Uiteindelijk is iedereen met elkaar verbonden.

Lees meer
Lees meer

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.