Meneer Alphons is onze butler geweest op het bedrijfsfeest. In één woord: geweldig! Op een leuke spontane manier benadert hij de gasten. Hij weet op een enthousiaste wijze mensen aan het lachen te krijgen zodat je erover blijft napraten. Een echte aanrader!

Alphons: uw butler, presentator, veilingmeester én toeverlaat

Alphons is de rode draad van uw event of congres, de steun en toeverlaat van de gasten, uw ceremoniemeester of gastheer. Hij zorgt tijdens het event voor het nodige, passende sfeerbeheer en weet, altijd hoffelijk en met een treffend woord voor iedereen, uw gasten op het juiste pad te zetten.

Alphons is, zo u wilt, ook uw presentator; hij kondigt sprekers aan, overhandigt awards en heeft voor een ieder een passende tip. Alphons zorgt tussendoor ook voor het tijdsbeheer, zodat uw gasten op tijd in een workshop of in de plenaire zaal zijn en niet verdwalen in de catacomben van de locatie.

Maar er is meer: Alphons zal op zijn eigen wijze ook graag een wrap-up geven van uw bijeenkomst om nog even de highlights terug te laten komen. Of hij wordt de eigenzinnige veilingmeester, die met ‘uw geld’ de gasten laat bieden op mooie kavels. Kortom: aangenaam kennis te maken, Alphons!

MENEER ALPHONS ALS VEILINGMEESTER

Wie gaat er naar huis met de beste deal? De mooiste ‘historische’ kavel van waarde worden geveild en achter elk voorwerp zit een sterk verhaal. Maar zijn de items wel echt zo oud? Veilingmeester Alphons start met een passende inleiding over kunst, kitsch en veilingen. Onder elke stoel zit een gesloten enveloppe met fakegeld en een kavellijst. In de ene enveloppe zit echter wat meer geld dan in de andere, net als in het echte leven… En laat dan de veiling maar beginnen.

ENKELE OPDRACHTGEVERS OVER
MENEER ALPHONS

De wijze waarop Alphons vanaf zijn keukentrap onze bijeenkomst wist samen te vatten was weergaloos: erg raak en bijzonder humoristisch.

Bedankt voor je bijdrage aan de opening van Sportschool Sakura… de leukste en beste Butler of all times.

De veiling met veilingmeester Alphons was op onze teamdag een hoogtepunt. En zeven mensen gingen met een mooi voorwerp naar huis. Zelden zo gelachen!

ONTMOETINGEN MET ALPHONS

Meneer Alphons kunt u ontmoeten waar mensen samenkomen: congres, receptie, awarduitreiking, teamdag, conferentie, haringparty, bedrijfsfeest, jaarvergadering, golftoernooi, relatiedag of waar u hem wilt hebben.
Alphons is geen typetje, een bedienend ober, dronken, een lollig mannetje, een goochelaar of een moppentrommel. Alphons is Alphons: uniek en enig in zijn soort, altijd beschaafd met een licht cynische ondertoon en zeker de grote steun en toeverlaat van u en uw gasten.

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.