De formule is simpel, de uitwerking briljant. (…) Door een paar vaste ingrediënten in te bouwen slagen beide heren erin om de zomaargast en het publiek het idee te geven dat hij echt bijzonder is.

Wijbrand Schaap
 Cultureel Persbureau

Zomaargasten is een authentieke live talkshow
waarin uw gasten schitteren

Zomaargasten is een unieke live talkshow, waarin uw medewerkers, relaties of congresgangers de hoofdrol spelen. Mensen maken immers een organisatie en eenieder neemt daarin met eigen talenten en verhalen een unieke plaats in. Theatermakers Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken laten in Zomaargasten zien hoe bijzonder elk mens is.

In Zomaargasten staan altijd verhalen van 100% onbekende mensen centraal. Patrick kiest welke nietsvermoedende gast op het podium door Oscar met veel respect wordt geïnterviewd en vice versa. Op het grote scherm wordt het interview live geïllustreerd met beeld en geluid. Zo komen de verhalen van iedere gast echt tot leven.

Zomaargasten is perfect in te zetten als onderdeel van een congres, relatiedag, studiedag of personeelsdag. Momenten van hilariteit en ontroering wisselen elkaar tijdens de interviews af. De talkshow laat zien dat mensen centraal staan en wat hen drijft in het leven. Tijdens Zomaargasten worden 2 of 3 gasten geïnterviewd.

‘In ieder mens schuilt een verhaal. Soms groot, soms klein, vaak zelfs zonder dat diegene zelf in de gaten heeft wat hem of haar zo bijzonder maakt.’

Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn

ZOMAARGASTEN IN NEDERLAND
EN OP INTERNATIONALE PODIA

Zomaargasten is een beproefd concept waar ruim tienduizend gasten ademloos luisterden en genoten van de verhalen van ca. 500 onbekende mensen. Zomaargasten was actief in Nederland tijdens congressen, festivals, jubileabijeenkomsten en meer. Het concept kreeg overal lovende reacties, ook internationaal zoals in Zuid-Afrika. Zomaargasten kan in het Nederlands of Engels worden uitgevoerd.
Zomaargasten begeleidt ook bijeenkomsten met World Café. Vraag ons meer informatie.

WAT DE PERS OVER
ZOMAARGASTEN ZEGT

Zaterdagmiddag maakte het publiek kennis met Gerda uit Houten. Nooit geweten dat je iets over deze boerendochter wilde weten. De 70-jarige is opgegroeid als kind in een gezin van zeven. ‘Dan ben je niet zo belangrijk,’ stelde ze zelf vast. Na een kwartier interview was het tentje unaniem van mening dat ze ernaast zat.

Theo van de Zande
Brabants Dagblad

Het concept is briljant. Even eenvoudig als raak.

Marius Gottlieb en Annette Embrechts
De Volkskrant

Verbazend is ook dat in een gesprek dat een kwartiertje duurt behoorlijk wat diepgang mogelijk blijkt. (…) Zeer ontwapenend.

Jos Schuring
Scenes

Patrick Nederkoorn (1983) is cabaretier, interviewer en moderator. Hij studeerde politicologie en theologie en ging naar de Koningstheateracademie. Hij is verbonden aan het cabaretteam van Spijkers met Koppen en columnist bij Met het Oog op Morgen. Oscar Kocken (1983) studeerde Theaterwetenschappen. Hij is actief als schrijver, presentator, interviewer en theatermaker. Hij werkte onder meer voor Lowlands, Het Zuidelijk Toneel, NRC-Next, ELLE, Spijkers Met Koppen en De Grote Geschiedenisquiz.

Zomaargasten talkshow

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.