Frank weet als geen ander woorden en zinnen meesterlijk te bespelen, met een flinke dosis humor, wat resulteert in een treffende en vermakelijke samenvatting van ons congres. Geweldig!

 Mart Veit
CNV

Frank van Pamelen is verrassende spreker met humor tijdens uw bijeenkomst

Frank van Pamelen is cabaretier, woordkunstenaar en schrijver. Naast cabaretprogramma’s schrijft hij jeugdboeken, thrillers, light-verse, columns en kinderliedjes. Op de radio is hij te horen in onder meer NPO Radio 1, Taalteam Spraakmakers. Maar ook tijdens congressen is hij een graag geziene gast.

In 1995 won Frank van Pamelen de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hij speelde de nodige soloprogramma’s. Samen met Jan J. Pieterse en John Schleipen is hij in het theater met wisselende programma’s te zien als de Mannen van Taal, waarbij hij op vakkundige en vrolijke wijze de taal weet te ontleden.

Frank van Pamelen is regelmatig te zien tijdens congressen en bijeenkomsten. Als afsluiting van een dag zorgt Frank voor een bijzonder humoristische samenvatting van de dag. Een enkele keer is hij als Vlaamse spreker te zien met een prachtige fakespeech. Frank is ook inzetbaar als dagvoorzitter.

WRAP-UP BIJEENKOMST
FRANK VAN PAMELEN

Frank van Pamelen weet als geen ander een congres, studiedag of andere bijeenkomst op een zo’n vrolijke wijze af te sluiten. Vanaf de start zit Frank in de zaal en noteert hij alle highlights, die hij aan het eind van de bijeenkomst in zijn vaak interactieve wrap-up laat terugkomen. In een klein halfuur blikt hij dan terug en zorgt hij ervoor dat de deelnemers met een grote glimlach de borrel ingaan.

Frank weet als geen ander woorden en zinnen meesterlijk te bespelen, met een flinke dosis humor, wat resulteert in een treffende en vermakelijke samenvatting van ons congres. Geweldig! Mart Veit (CNV)

FAKESPEECH
FRANK VAN PAMELEN

Hij wordt aangekondigd als Vlaams expert en goede bekende van de directeur. Op zijn wijze laat Frank zijn licht schijnen op de kansen en bedreigingen binnen het vakgebied.  En hoe je bedreigingen kunt omzetten in kansen. Frank van Pamelen zet met zijn fakespeech de gasten op een verkeerd been.

Op onze nieuwjaarsbijeenkomst 2024 bracht Frank een serieus verhaal over kansen en bedreigingen dat geleidelijk uitmondde in een hilarische en humorvolle presentatie. Slim, vakkundig, zeer taalgevoelig, vol humor. Zeer zeker een aanrader om een bijeenkomst met een volle lach te beginnen of te eindigen. Mart Veit (CNV)

FRANK VAN PAMELEN ALS MODERATOR, WORKSHOPLEIDER OF THEATERMAKER

Als dagvoorzitter of  moderator, bijvoorbeeld van een World Café, zorgt Frank van Pamelen voor een dynamische bijeenkomst, waarbij inhoud en vorm elkaar versterken. Natuurlijk is er altijd de nodige interactiviteit, bijvoorbeeld tijdens de opening met een wolact of een gezamenlijk interactieve afsluiting van het congres. Als moderator van een World Café verzorgt Frank van Pamelen op zijn wijze de inleiding, bijvoorbeeld over de taal in het vakgebied of van de organisatie en natuurlijk over de kracht van dialoog. Neem voor alle mogelijkheden even contact op met ons.

Workshop Zie de Poëzie

Samen met Jan J. Pieterse verzorgt Frank van Pamelen de vrolijke workshop ZIE de PoëZie. Deze cabareteske workshop van ca. 30 – 60 minuten (afhankelijk van gewenst tijdblok) gaat over spelen met taal en plezierdichten. Na een korte inleiding met de nodige voorbeelden waar je in het leven van alledag poëzie tegenkomt, gaan de deelnemers zelf aan de slag om tot de meest vrolijke puntdichten te komen.  Natuurlijk eindigt de workshop met een finale , waarbij blijkt dat in iedere deelnemers een dichter zit.  Een aanrader tijdens congressen, studiedagen of zo maar tussendoor.

Al jaren zijn de Mannen van Taal in de theaters en op congressen actief. Frank van Pamelen, Jan J. Pieterse en John Schleipen hebben hun sporen verdiend. Nu zijn ze te boeken in de theaters  in Nederland en België, maar ook bij congressen, studiedagen en andere bijeenkomsten. De  voorstelling ‘De Best of Mannen van Taal’ bestaat uit het leukste uit ruim twintig jaar cabareteske taalspielerei. Voor besloten bijeenkomsten wordt het programma op maat gemaakt op basis van het thema van de dag. Alle drie mannen zijn ook afzonderlijk te programmeren tijdens congressen.

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.