Novella helpt organisaties bij de belangrijke thema’s van deze tijd

DUURZAAMHEID

Hoe geven we een organisatie zo vorm dat we een bijdrage vormen aan een duurzame wereld? Veel organisaties vinden duurzaamheid in toenemende mate belangrijk. Maar hoe krijg je intern en bij opdrachtgevers draagvlak en welke acties kan je ondernemen om het concreet te maken. Novella helpt met zinvolle bijeenkomsten of trajecten.

VITALITEIT

In een snel veranderende maatschappij is een (dreigende) burn-out een steeds groter maatschappelijk probleem, zowel voor individuen als voor organisaties. Op welke wijze zijn er interventies te doen om mensen fit te krijgen of nog beter fit te houden? Novella heeft ervaring opgebouwd met een uniek vitaliteit concept dat echt effect heeft op uw mensen.

SAMENWERKEN

De grootste uitdaging binnen organisaties is samenwerken. Hoe creëer je binnen je bedrijf een echt samenwerking en zorg je er vervolgens voor dat er gedragen besluiten worden genomen? Met de nodige kennis vanuit de neurowetenschap ontwerpt en realiseert Novella effectieve bijeenkomsten of trajecten rond effectieve samenwerking.

VERANDERING

Verandering niet als doel maar als middel om als organisatie fris en relevant te blijven. Vele organisaties en medewerkers vinden verandering lastig. Novella gelooft dat de verandering altijd bottom-up tot stand moet komen en dat het helder moet zijn waarom verandering nodig is. Novella helpt organisaties met de juiste stappen.

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.