De beste sprekers, moderatoren, presentatoren en entertainers

SPREKER

De sprekers tijdens uw bijeenkomst, congres, teamdag of studiedag kiest u natuurlijk zorgvuldig. Maar gaat u voor de meest gevraagde spreker of kiest u voor de beste spreker die bij uw doelgroep, thema en doel past? Voor Novella dient een spreker diepgang te hebben en de deelnemers te raken met nieuwe inzichten. Humor vinden we daarnaast evenzeer belangrijk. Wij bieden u daarom de beste sprekers.

MODERATOR

De rol van een moderator of dagvoorzitter start voor ons altijd met een overleg over doel en inhoud. Zowel Novella als de moderator denken vroegtijdig mee met vorm en inhoud om de bijeenkomst nog beter af te stemmen op het doel. Vervolgens kan de moderator zich inlezen, contact hebben met sprekers om op de dag zelf perfect te faciliteren. We werken graag met een aantal bijzondere moderatoren.

PRESENTATOR

Een presentator of presentatrice beschouwen wij als de gastheer of gastvrouw van een klein of groter event. Op het podium zorgt de presentator voor het sfeerbeheer, maar tevens voor interviews, aankondigingen en entr’acts. Een goede presentator vormt de rode draad van het event en is als zodanig dan ook van wezenlijk belang. Novella werkt met een aantal bijzondere presentatoren die hun sporen hebben verdiend.

ENTERTAINMENT

Entertainment of vermaak zorgt er bij een zakelijke bijeenkomst voor dat ook voldoende gelachen kan worden. Novella ziet humor daarbij als effectief bindmiddel. Entertainment kan worden ingezet als start of afsluiting van een congres, bijvoorbeeld als effectieve en vrolijke wrap-up. Een passende cabaretier kan aan het eind van een congres ervoor zorgen dat de deelnemers met een lach de borrel ingaan.

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.