Vitale medewerkers maken vitale organisaties

Hoe creëer je een cultuur waarin medewerkers gezamenlijk bouwen aan een vitale organisatie met vitale medewerkers? Waar de werkdruk aanvaardbaar blijft en er ruimte is om meer ontspannen te functioneren, om zo het beste uit jezelf en de ander te kunnen halen. Novella heeft een bijzonder vitaliteitsconcept dat medewerkers met zelfgekozen tools weer in hun kracht zet, rond thema’s als Cultuur, Ontspannen, Brein, Bewegen, Samenwerken, Lef en Voeding.

Drie plenaire bijeenkomsten vormen de basis van het inspirerende jaarprogramma, waarin we samen via diverse werkvormen alle elementen van vitaliteit onderzoeken. De medewerkers krijgen bij de start een gepersonaliseerd inspiratieboek met handige testen, zodat je helder hebt, waaraan jij behoefte hebt. In het boek staat ook informatie welke trainingen of activiteiten je daarbij helpen. Iedere deelnemer ontvangt 3 vouchers om bij de aanbieders te besteden.

Op de markt met aanbieders tijdens de eerste bijeenkomst kiezen de deelnemers zelf waar ze een voucher vanuit het opleidingsbudget willen besteden. De test in het boek, die je gedurende het jaar enkele keren invult, geeft daarbij richting. Zo kies je zelf een NLP-sessie, een sessie met een diëtiste, yoga of nog iets anders. Het traject, alsmede het inspiratieboek, wordt op maat gesneden van iedere opdrachtgever. Voor meer informatie, neem contact op met Jaap Voerman.

WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN DIT TRAJECT?

  • Vitaliteit is bespreekbaar

  • Medewerkers in hun kracht

  • Lef tonen

  • Meer kennis over vitaliteit

  • Lager ziekteverzuim

  • Samen verantwoordelijk

Traject: 3 plenaire bijeenkomsten gedurende een jaar en maandelijks 2 lunchsessie voor 10 medewerkers
Materiaal: Gepersonaliseerd werkboek/trainingsboek voor alle deelnemers, zie voorbeeld
Aantal deelnemers: 100 – 1.000 medewerkers
Thema: Vitaliteit: Ontspannen – Bewegen – Voeding
Doel: Medewerkers helpen vitaal te blijven of te worden

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.