Wat betekent innovatie voor ons? Wiro hielp onze ruim vijftig collega’s van verschillende continenten die vraag te beantwoorden, op een speelse maar professionele wijze – door ze met LEGO aan de slag te zetten. Verrassend en interactief!

MADELON ENGELS
Achmea International

Spreker en moderator Wiro Kuipers: expert op gamification

Spreker en moderator Wiro Kuipers studeerde bestuurskunde én bedrijfskunde. Hij adviseerde en gaf leiding aan diverse gemeentelijke overheden en hij was actief als identiteitsmarketeer en creatief facilitator. Al die ervaring brengt hij samen in zijn huidige rol als ontwerper en begeleider van bijeenkomsten van betekenis. Als creatieve inspirator mobiliseert hij groepen mensen om via creativiteit tot zinvolle resultaten te komen.

In zijn enthousiaste keynote speech neemt spreker Wiro Kuipers zijn publiek mee in de wereld van gamification. Games zijn inmiddels gemeengoed bij een meerderheid van de huishoudens. Games weten ons te verleiden, te boeien en te binden. Maar hoe kunnen de principes van games helpen bij het oplossen van vraagstukken binnen organisaties? In zijn bevlogen verhaal laat hij zien hoe je de wereld van games kan gebruiken in je eigen wereld.

Als moderator, ook van het World Cafe en van een Gave dingen sessie, zorgt Wiro Kuipers met zijn keynote speech allereerst voor de juiste mindset. Wiro Kuipers geeft als moderator altijd veel ruimte aan de deelnemers. Immers: de kennis en ervaring zit al in de zaal. Wiro Kuipers is dan ook als moderator het beste op zijn plaats als het om thema’s gaat als echte verandering, leiderschap, creativiteit en lef om te experimenteren.

‘ Play is the way!’

Wiro Kuipers

WIRO KUIPERS:
BOUWEN AAN DE VERANDERING

Wiro Kuipers is facilitator van het World Cafe LEGO® Serious Play, een prachtige combinatie van World Cafe en LEGO® Serious Play.  Door daadwerkelijk te gaan doen en bouwen, ontdekken de deelnemers diepere drijfveren en komen tot creatieve oplossingen van een vraagstuk. Een prachtige methode bij organisatieontwikkeling, verandermanagement, innovatietrajecten, maar ook veel fun tijdens een geweldige teamdag.

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
WIRO KUIPERS ZEGGEN

Elke keer zet Wiro aan tot denken op een speelse manier, met diepgang, en brengt daarmee verandering laagdrempelig tot stand.

Beatrijs Wijnberg
Regiomanager Noordoost Brabant, UWV Werkbedrijf

De sessies gaven energie en leverden tastbare resultaten op. Wiro ging doordacht te werk, met oog voor de mens, humor, veel energie en slim puttend uit de kennis en kunde die in de ruimte aanwezig is.

Jeroen Spruit
Afdelingsmanager Ontwikkelen naar Werk – Laborijn

Experimenteren, spelen om tot diepgang te komen, daar waar het raakt!

‘Samen serieus spelen. De kracht van spelen inzetten om echte vraagstukken in beweging te krijgen.’

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.