Novella organiseert events, congressen en trajecten

CONGRES

De organisatie van een onderscheidend congres start altijd met een goed gesprek over het doel en de gewenste output. Met welke energie gaan de deelnemers de lunch of borrel in, wat zeggen ze dan tegen elkaar? En wat moet het effect zijn de weken na het congres?  Dat is de basis om samen het enige juiste programma te ontwikkelen dat verrast en bij uw doel en wensen past.

JUBILEUM

Uw organisatie wil haar jubileum vieren met relaties en medewerkers. U wilt laten zien waar u voor staat, waar u trots op bent, hoe het verleden en heden in elkaar overgaan. Natuurlijk wilt u uw gasten fêteren, maar u wilt ook uw visie meegeven op de toekomst. Kortom: een feestje waar lang over wordt nagepraat. En waarbij alle gasten een persoonlijk jubileumboek krijgen.

STUDIEDAG ONDERWIJS

Veel scholen organiseren jaarlijks een of meer studiedagen. Hoe zorg je ervoor dat de studiedag rendement heeft en effect heeft op het team of op het onderwijs in de klas? Kortom: wat heeft de leerling er straks aan? Novella organiseert interactieve studiedagen, waarbij er veel ruimte is om van elkaar te leren. We organiseren effectieve dialoog, zoals bijvoorbeeld Gave dingen sessies.

Lees meer
Lees meer
Lees meer

TRAJECT

Op teamniveau of organisatieniveau wilt u verandering. Besluitvorming is stroperig of innovatie komt onvoldoende van de grond. Uw vraagstuk staat centraal als wij een traject ontwikkelen dat voor de nodige beweging zorgt. We ontsluiten daarbij de kennis binnen uw organisatie en helpen cultuur en structuur te versterken. We gaan graag altijd eerst een verkennend gesprek aan.

WETENSCHAPPELIJKE DAG

Een wetenschappelijke dag gaat over het verspreiden van nieuwe kennis en inzichten op een bepaald vakgebied.  Novella gelooft dat juist tijdens een wetenschappelijk dag de kennis niet alleen vanaf het podium dient te komen, maar vooral ook in de zaal zit. Een ronde tafel setting met steeds wisselende deelnemers zorgt voor  het delen van kennis, de dialoog met elkaar en met de sprekers.

Lees meer
Lees meer

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.