Loading...

Rick Koster

/Rick Koster
Rick Koster2018-08-23T11:59:01+00:00

Rick Koster is inspirerend, verrassend en interactief

Rick Koster studeerde Neurobiologie en Beleid, Management & Ondernemerschap in Nederland en Canada. Als veelzijdig mens geeft hij keynote speeches, workshops en trainingen, is hij regelmatig dagvoorzitter en ontwikkelt en begeleidt hij leiderschaps- en cultuurtrajecten voor organisaties die in beweging zijn.

Rick Koster: nieuwe inzichten en humor tijdens uw bijeenkomst

Keynote speech en/of dagvoorzitterschap

In zijn interactieve speech brengt Rick Koster met de nodige humor thema’s als vertrouwen, innovatie en verandering tot leven. Zijn verhaal duurt ca. 30-60 minuten. Rick Koster is ook in te zetten als dagvoorzitter, altijd wel met een eigen onderscheidend verhaal. Hij denkt actief mee om tot de juiste dynamiek tijdens een congres te komen.

World Café

Een World Café start altijd met een keynote speech van ca. 30-60 minuten. Zo komen de deelnemers in de juiste mindset. Gedurende drie rondes van 20 minuten gaan de gasten met elkaar in dialoog. Afsluitend worden de eerste inzichten plenair met elkaar gedeeld. Meer informatie op de website van the World Café.

Traject

Uw organisatie wil graag een volgende stap maken. Rick Koster en Jaap Voerman ontwikkelen trajecten op basis van uw vraag. We verrassen, ontregelen en doen datgene wat nodig is. Leiderschapsexpedities, het aanjagen van innovatie, het opnieuw laten stromen van uw MT of ontdekken waarom uw organisatie ter aarde is.

Rick Koster op internationale podia

Rick Koster ontwikkelt en faciliteert internationale programma’s waaronder Nudge Global Leadership Challenge, the European Nutrition Leadership Program en programma’s rond diversiteit en innovatie. Rick was actief in onder meer België, Luxemburg, Iran, Marokko en the United States. Zijn Engelstalige keynote speech is inhoudelijk, interactief en humoristisch. 

Testimonials over Rick Koster

Contact met Novella

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: +31(0)85 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: +31(0)6 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Lonneke van Dasler
Tel: +31(0)6 – 821 357 58
Email: lonneke.vandasler@novella.nl

Terug naar Novella.nl