Foto’s: Chiel Eijt (thephotocrew.com)

Jan J. Pieterse stelde voor ons jubileum een geweldig programma samen in het theater met twee geweldige cabaretiers. Zelf presenteerde hij de avond en las voor uit eigen werk. Het was hilarisch en onvergetelijk!

Jan J. Pieterse: presentator met humor, cabaretkenner én puntdichter

Jan J. Pieterse heeft een passie voor theater. Niet alleen zit hij als interviewer vaak in de zaal, ook is hij zelf veel op het podium te vinden als presentator, maar zeker ook als theatermaker. Daarnaast is hij bekend als tekst- en puntdichter. Hij schreef een twintigtal boeken met puntdichten; zijn laatste boek is Kat in de zak!

Als presentator is Jan J. Pieterse actief op festivals en theateravonden waarin hij meerdere cabaretiers introduceert, maar zeker ook op zakelijke bijeenkomsten. Of het nu om award-uitreikingen gaat, diners of netwerkbijeenkomsten: Jan Pieterse zet graag de juiste toon en zorgt voor gepaste vrolijkheid tijdens de entr’actes.

Jan J. Pieterse is samen met Frank van Pamelen en John Schleipen te zien in de theaters met de voorstelling TALK en met Johan Hoogeboom en Dorine Wiersma in de voorstelling Wedstrijdje?! Verder is Jan nauw betrokken bij concepten als Cultuur met Mes & Vork en Night of Comedy, waar hij bekende en minder bekende cabaretiers presenteert.

ENKELE OPDRACHTGEVERS OVER
JAN J. PIETERSE

Mensen vragen ons weleens: wie is toch die man die elke show weer die briljante mini-gedichtjes voorleest, intussen gooiend met boeken? Dat is dus Jan J. Pieterse mensen. Hij was al een rots in onze grote voetbalshows in de jaren negentig en hij is het nog steeds.

Taalvirtuoos Jan J. Pieterse weet met zijn puntdichtsels altijd weer te vermaken en/of te ontroeren.

Jan Pieterse is als puntdichter met zijn act van bijzondere klasse. Tijdens het diner na ons golftoernooi las hij in drie blokjes  tussen de gangen voor uit eigen werk.  Zelden zo gelachen! Aan alle gasten werd een boekje van Jan meegegeven, natuurlijk gesigneerd.

Jan J. Pieterse is auteur van diverse vrolijke bundels met puntdichten. Ze zijn te bestellen op puntdichter.nl. Op verzoek stelt Jan een boek op maat samen, bijvoorbeeld bij een jubileum of als eindejaarsgeschenk. Neem contact op met Novella voor meer informatie.

Foto: Elisabeth Beelaerts

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA JE GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.