Verint: EMEA Sales kickoff 2017

9 februari 2017

DE VRAAGSTELLING

De driedaagse EMEA Sales Kick-off van Verint in Londen (United Kingdom) staat in het teken van Customers First. Verint vraagt ons op dag 2 een internationaal World Cafe te organiseren. Het doel: de gasten ideeën en ervaringen laten delen om nog meer waarde voor de klant toe te voegen.

DE UITVOERING

De World Cafe sessie start met een inspirerend verhaal van Paul Smit over de laatste inzichten vanuit neurowetenschap. Op welke wijze kan je krachtige onbewuste brein je helpen om er nog meer voor je klanten te zijn? Paul geeft aansprekende voorbeelden en sluit zijn keynote speech verrassend af met een energiek optreden met zang en gitaar.

HET DIALOOG

In drie dynamische rondes World Café ontwikkelen de deelnemers in wisselende samenstelling concepten om klanten nog beter te kunnen bedienen. Het World Cafe blijkt een effectieve en dynamische aanvulling op het programma van deze driedaagse.

De EMEA Sales kickoff in het kort:

Het doel was om de gasten ideeën en ervaringen laten delen om nog meer waarde voor de klant toe te voegen. Wij durven te zeggen dat dit doel is behaald. Aan de tafels zag je veel gebeuren, er stonden mooie gedachten op de kleden geschreven en uitgebeeld in creatieve tekeningen. Als feedback hebben we veel te horen gekregen dat het interessant was om op een andere manier naar dagelijkse zaken te kijken en dat de keynote van Paul Smit daarvoor bijzonder waardevol was. Het hielp om hierover een andere manier te ‘brainstormen’ met de collega’s.