JDE Coffee (Barcelona)

//JDE Coffee (Barcelona)
JDE Coffee (Barcelona)2018-04-30T16:18:44+00:00

Project Description

JDE Coffee
Evolve with Growth

28 maart 2018

Vraagstelling opdrachtgever
Op de valreep werd Novella gevraagd om mee te denken aan een interactief onderdeel van de driedaagse JDE Finance Conference in Barcelona. De keuze viel op een World Cafe Experience, gemodereerd en ingeleid door Paul Smit. Met veel enthousiasme vloog Novella daarom op 27 maart richting Barcelona.

Uitvoering
In een uitdagende periode van 14 dagen zorgde Novella voor routes, badges en programma. De tafelkleden werden voor de gelegenheid een aantal dagen van tevoren al naar het hotel gevlogen. Het vereiste snel schakelen, goed controleren en veel flexibiliteit, maar alles was op tijd op de juiste plaats.

Tijdens de drie rondes van The World Cafe zag je hosts staan en rond de tafel lopen om het overzicht te blijven zien. Er werd geschreven en getekend op de tafels om de mindmaps vorm te geven. Sommige tafels wisselden met moeite na een ronde, vanwege de boeiende gesprekken die aan tafel plaats vonden.

Op basis van de thema’s “Learning agility, Critical experiences en Leadership capabilities” werd met gebruik van de hulpvragen een mooi dialoog gevoerd. De uitkomsten worden verzameld en de organisatie kan met een aantal van deze punten verder.