Gemeente Nissewaard
Jeannette Welp met een interactieve bijdrage over samenwerken

mei 2022

KEYNOTE SPEECH ZET GEMEENTE IN BEWEGING

Op 17 mei 2022 organiseert Novella voor Gemeente Nissewaard, eenheid Maatschappelijke Ontwikkeling, de eerste live bijeenkomst na corona voor medewerkers in theater de Stoep. Jeannette Welp laat in haar interactieve bijdrage van een uur de deelnemers ervaren hoe verbinding en samenwerken tussen mensen tot stand komt, wat de kracht van muziek daarin kan betekenen en wat het effect is op ons brein.

Na een pauze gaan alle gasten in kleine groepjes zelf an de slag en bedenkt elk groepje een muziekstuk. De middag eindigt met een vrolijke presentatie, waarbij ieder groepje op het podium de bijdrage kan laten horen, ondersteund door alle andere deelnemers. Alle vrolijke gezichten tijdens de bijeenkomst en de borrel spraken boekdelen! De verbinding was duidelijk weer gelegd!

Ik heb enorm genoten van het programma. Het was vanaf de eerste minuut zo boeiend en leuk! Vooral de onderbouwing dat muziek zoveel goeds brengt in hoofd en lichaam is heel herkenbaar. Muziek verbindt. Mijn oprechte complimenten dat je Nissewaard in beweging hebt gekregen! Nooit eerder heb ik zo’n leuke workshop meegemaakt. Het hoogtepunt was het lied van Elvis, kippenvel.

Medewerker
Gemeente Nissewaard
Jeugd Ondersteunings Team