Inspirerende studiedag organiseren

Novella werkt graag en vaak voor het onderwijs met al haar gedreven professionals, van PO tot universiteit. We hebben missie en visietrajecten in het onderwijs gedaan, maar ook conferenties georganiseerd. Een studiedag is voor ons dan ook een feestje om samen met de onderwijsinstelling te organiseren. Het is ook mogelijk dat we alleen met een inspirerend onderdeel of een workshop bijdragen.

Vanaf de start denken we graag mee wat het thema van uw studiedag wordt. Gaat het over het onderwijs van morgen, empowerment, talentontwikkeling, gepersonaliseerd leren, differentiëren of nog iets anders? En wat willen we aan het eind van de dag bereikt hebben? Novella adviseert vervolgens welke werkvormen en/of sprekers daarbij naadloos passen. Zo realiseren we samen een krachtig programma.

Voor een studiedag adviseert Novella vaak ronde tafels met steeds een wisselende mix aan deelnemers. Zo kunnen tafelgenoten na elk onderdeel kort evalueren of tot verdere verdieping komen. Een World Cafe setting of een Gave dingen sessie is bij een studiedag ideaal. Soms ook organiseren we zogenaamde Learning Labs, waarbij deelnemers elkaar inspireren of Escape rooms.

UITGANGSPUNTEN STUDIEDAG

  • Zinvol voor team en leerling

  • Inspiratie en nieuwe inzichten

  • Samen ontdekken en leren

  • Ervaringen delen

  • Verrassend en creatief

  • Interactiviteit als leidend principe

Duur sessie: halve of hele dag
Aantal deelnemers: 100 – 1.000
Thema: samen te bepalen
Doel: een zinvolle dag waar een onderwijsprofessional iets aan heeft

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.