Loading...

Paul Smit

/Paul Smit
Paul Smit2018-08-23T11:51:48+00:00

Paul Smit is veelgevraagd en vrolijk spreker over ons brein

Filosoof & cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij is uniek en veelzijdig en weet hoe de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap bij organisaties kunnen worden ingezet. De combinatie van inhoud, humor en interactie maakt Paul een ideale toevoeging aan uw bijeenkomst, congres of evenement.

Paul Smit: nieuwe inzichten en humor tijdens uw bijeenkomst

Keynote speech

In zijn inspirerende presentatie combineert Paul Smit inhoud en humor en komen er thema’s aan bod als samenwerking, communicatie, de kracht van diversiteit en beïnvloeding & verandering. De besproken onderwerpen geven voldoende “food for thought”. Zijn bijdrage duurt tussen de 30 en 75 minuten.

World Café

Een World Café start altijd met een keynote speech van ca. 30-60 minuten. Zo komen de deelnemers in de juiste mindset. Gedurende drie rondes van 20 minuten gaan de gasten met elkaar in dialoog. Afsluitend worden de eerste inzichten plenair met elkaar gedeeld. Meer informatie op de website van the World Café.

Principes van Verandering

Hoe werkt verandering en beïnvloeding in het brein? Bij de Principes van Verandering krijg je van ons de nieuwste inzichten vanuit de neurowetenschap en psychologie over menselijk gedrag en de werking van ons brein. Gedurende een dagdeel of hele dag zorgt Paul Smit voor de nodige verdieping en de koppeling met de eigen organisatie.

Paul Smit op internationale podia

Paul Smit staat zeer regelmatig op internationale podia. Zijn Engelstalige keynote speech is verrassend anders voor internationale begrippen en wekt dan ook altijd de nodige bewondering op. Met “Influencing the Brain” had Paul al eerder succes in onder andere Berlijn, Barcelona en Londen, maar ook bij internationale bedrijven in Nederland zoals Google, Roche en Canon.

Testimonials over Paul Smit

Contact met Novella

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: +31(0)85 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: +31(0)6 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Lonneke van Dasler
Tel: +31(0)6 – 821 357 58
Email: lonneke.vandasler@novella.nl

Terug naar Novella.nl