Jeannette Welp is een zeer inspirerende spreker en is heel goed in staat om interactief iets aan te gaan met het publiek. Met een prachtig verhaal over de waarde van muziek, wat het kan betekenen zowel in samenwerking als in samenspel, maar ook het geluksgevoel dat muziek kan veroorzaken weet zij interactief een hele mooie sfeer neer te zetten.

Amy van Son
TEDxArnhem

Jeannette Welp inspireert met Masterclass Verbinding!
Live of online

Jeannette Welp is een inspirerende spreker van bijzondere klasse die veel weet van verbinding, maar haar publiek het vooral laat ervaren. Zij studeerde af aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en is een begenadigd dwarsfluitiste en musicus. Nu zet ze als veelgevraagd spreker groepen mensen in beweging met haar ijzersterke en unieke verhaal Verbinding!

In haar interactieve masterclass zorgt Jeannette Welp ervoor dat de energie bij de deelnemers weer gaat stromen. Ze laat daarbij de deelnemers de laatste inzichten uit de neurowetenschap zelf ervaren. Live wordt er dan al snel samen muziek gemaakt. Online ervaren we hoe krachtig muziek en storytelling zijn. Deelnemers krijgen drie effectieve tools om in het eigen team te gaan gebruiken.

Jeannette Welp weet de nodige humor te combineren met momenten van verstilling, wanneer ze persoonlijke verhalen vertelt. Of er nu 50 of 1.500 deelnemers zijn, Jeannette weet mensen persoonlijk te raken. Om de energie van Verbinding! vast te houden, is er haar boek Samen! met veel werkvormen  Een aanrader voor elk team dat een volgende stap wil maken in samenwerken!

‘Een explosie van verbindingen in het brein. Dat is de verbindende kracht van muziek!’

Jeannette Welp

JEANNETTE WELP ZORGT VOOR ENERGIE TIJDENS UW BIJEENKOMST

Jeannette Welp doet haar programma zowel in het Nederlands als het Engels. Muziek is tenslotte internationaal, net als de roep om verbinding.

Reactie op TEDx: ‘De flair van een Amerikaan met de humor van een Brit en Noord-Hollandse nuchterheid met de uitstraling van Jodie Foster meets Sandra Bullock…’ Kortom: Jeannette Welp!

Flyer-Jeanette Welp

WAT OPDRACHTGEVERS OVER
JEANNETTE WELP ZEGGEN

Jeannette Welp heeft een hele interessante en professionele interactieve presentatie gegeven, waarbij ze zo’n 500 gasten van ons netwerksymposium met elkaar in contact heeft gebracht door middel van muziek. Bovendien vormde deze actieve vorm een welkome afwisseling met de overige presentaties die een meer traditioneel karakter hadden.

Stijn van Kreij
Beleef Festival, Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het was hartstikke leuk dat iedereen zo enthousiast meedeed en dat er gelachen werd. Dat is al verbinding, waardoor je samen verder komt. Dat heeft alles te maken met de manier waarop Jeannette het brengt, zo enthousiast waardoor iedereen erin mee getrokken wordt.

Ageeth Kuijs
Gemeente Heerhugowaard

Wetenschappelijk bewijs toont aan dat bij het maken van muziek, de linker- en rechterhersenhelft gelijktijdig worden geactiveerd. Zo zijn we in staat om creatief te denken en oplossingen te bedenken. Het activeren, verbinden en motiveren van grote groepen mensen, om een gezamenlijk doel te bereiken, is de persoonlijke Why van Jeannette Welp!

Erik Scherder en Jeannette Welp

Erik Scherder: ‘ Geweldige presentatie van Jeannette Welp, fantastisch!’

Ontdek ook Jeannette Welp als moderator van het World Cafe. Haar inleidende verhaal zorgt voor de perfecte dialoog.

MANAGEMENTBOEK SAMEN! DE VERBINDENDE KRACHT VAN MUZIEK

Muziek heeft de kracht om de dingen die niet altijd goed uitspreekbaar zijn glashelder te maken. In het boek van Jeannette Welp deelt ze inzichten vanuit de neurowetenschap en haar jarenlange ervaring om te werken met teams hoe muziek een belangrijke rol kan spelen in de verbinding tussen mensen. Het boek bestaat uit drie delen: 1. De kracht van muziek met onder meer thema’s als vertrouwen, inclusie, jammen, communicatie en spelen; 2. Aan de slag met diverse werkvormen om in kleine en grotere teams op dagelijkse of wekelijkse basis in te zetten om zo met meer verbinding tot betere teamresultaten te komen; 3. Voorbeelden ter inspiratie met doorlinks via QR-codes naar diverse filmpjes.

‘Dit praktische inspiratie- en werkboek is geschikt voor iedereen die het effect van muziek wil begrijpen en in het bijzonder ook voor managers, werkgevers, werknemers, maar ook voor ouders en leerkrachten. Een uitstekende publicatie; ten zeerste aanbevolen.’ (Drs. Ben Daeter voor NBD Biblion)

Boekhandelseditie via:

Boekalscadeau.nl, Jeannettewelp.nl en Bol.com

Gepersonaliseerde versie als cadeau met naam van ontvanger op en in boek, eigen tekst in voorwoord en eigen foto (optioneel):

Boekalscadeau.nl

Jeannette-Welp-gepersonaliseerd

MET HAAR JARENLANGE ERVARING HELPT NOVELLA U GRAAG VERDER

CONTACTFORMULIER

Novella Media BV
Kleterstraat 20
3862 CA Nijkerk
Tel: 085 87 70 170
Email: info@novella.nl

Jaap Voerman
Tel: 06 – 533 326 51
Email: jaap.voerman@novella.nl

Volg ons ook op social media:

Lees hier het privacybeleid.